René 40 jaar in het vak fysiotherapie!

Onze praktijkdino René is vandaag 2-6-2021 40 jaar in het vak fysiotherapie. Hij is 40 jaar geleden afgestudeerd in Rotterdam en sindsdien ook werkzaam in onze wijk Pendrecht.

Na eerst ruim 5 jaar in de praktijk van een collega aan de Ossenisseweg gewerkt te hebben is hij vervolgens in 1986 voor zichzelf begonnen aan de Sliedrechtstraat, daarna 5 jaar aan het Vlissingenplein en nu al 11 jaar in ons Paramedisch beweegcentrum De Beweging aan het Baarlandhof 21. Met veel plezier en hart voor de wijk zet hij zich sinds het begin van zijn carrière al in om mensen met lichamelijke problemen weer op weg te helpen. Naast zijn werkzaamheden als fysiotherapeut, zet hij zich samen met de andere collega’s uit de praktijk ook al jaren in op maatschappelijk vlak om de wijk ook op andere manieren positief te beïnvloeden.  De collega’s van de praktijk wensen hem een hele fijne, feestelijke dag!

Onze diensten

Onze behandelingen

U kunt bij Fysio De Beweging terecht voor de volgende behandelingen:

Physical Therapy, Stretching, Senior Woman

Fysiotherapie

Heb je klachten tijdens dagelijkse bewegingen en wil jij weer genieten zonder pijn? Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het bewegen op dagelijks niveau.

Young physiotherapist doing a back treatment to the patient in a physiotherapy room.

Manuele therapie

Rugklachten kunnen soms behoorlijk vervelend en hardnekkig zijn. Onze manueel therapeuten helpen jou om weer pijnvrij te kunnen genieten van het leven.

Young physiotherapist doing a back treatment to the patient in a physiotherapy room.

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeut behandelt patiënten die last hebben van (lymf)oedeem. Oedeem is een ophoping van vocht in het lichaam. Wij stimuleren de afvoer van vocht.

Contact

Ons team van specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van goede zorg. Onze aanpak is professioneel en persoonlijk. 

Copyright © 2020. All rights reserved.