Rene Erkelens

Ik ben Rene Erkelens, fysiotherapeut in 1981 afgestudeerd in Rotterdam en sindsdien werkzaam in Pendrecht. Eerst ruim 5 jaar in de praktijk van een collega aan de Ossenisseweg en sinds december 1986 aan de Sliedrechtstraat, daarna 5 jaar aan het Vlissingenplein en nu al 11 jaar in ons Paramedisch beweegcentrum De Beweging aan het Baarlandhof 21.

Al ben ik geen geboren Pendrechtenaar, ik ben wel rasechte Rotterdammer.  Ik heb specialisaties gevolgd in sportfysiotherapie, manuele therapie (Cyriax) in België,  meridiaantherapie, RSI en CVA. Ik vertegenwoordig al jarenlang onze beroepsgroep in de onderhandelingen met de zorgverzekeraars en andere partners in de zorg.

Momenteel ben ik bestuurslid van het ECNR (eerste lijns CVA-netwerk Rotterdam) en bestuurlid van het PMNR (paramedisch Netwerk Rotterdam) Ook ben ik gedurende 8 jaar gemeenteraadslid geweest in onze toenmalige woonplaats Capelle aan den IJssel. Inmiddels wonen wij weer in het Rotterdamse. Samen hebben wij twee dochters van inmiddels 30 en 32 jaar die ons ook nog steeds flink Bezighouden Mijn hobby’s zijn reizen, bergbeklimmen,skieen en mineralen verzamelen en lekker eten en drinken.

Openingstijden

Ons team van specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van goede zorg. Onze aanpak is professioneel en persoonlijk. 

Maandag - Vrijdag
Zaterdag - Zondag

Onze behandelingen

U kunt bij Fysio De Beweging terecht voor de volgende behandelingen:

Physical Therapy, Stretching, Senior Woman

Fysiotherapie

Heb je klachten tijdens dagelijkse bewegingen en wil jij weer genieten zonder pijn? Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het bewegen op dagelijks niveau.

Young physiotherapist doing a back treatment to the patient in a physiotherapy room.

Manuele therapie

Rugklachten kunnen soms behoorlijk vervelend en hardnekkig zijn. Onze manueel therapeuten helpen jou om weer pijnvrij te kunnen genieten van het leven.

Young physiotherapist doing a back treatment to the patient in a physiotherapy room.

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeut behandelt patiënten die last hebben van (lymf)oedeem. Oedeem is een ophoping van vocht in het lichaam. Wij stimuleren de afvoer van vocht.

Contact

Ons team van specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van goede zorg. Onze aanpak is professioneel en persoonlijk. 

Copyright © 2020. All rights reserved.