Samen(werken) tegen COVID-19

Doelgroep: COVID-19 patiënten en hun naasten in de eerste fase na ziekenhuisontslag (ic)/zorghotel of revalidatiecentrum en COVID-19 patiënten die de ziekte thuis doorgemaakt hebben en symptoomvrij zijn.

Bent u COVID-19 patiënt en heeft u behandeling nodig, meldt u zich dan bij Joan van Adrichem, tel. 0104933544 of info@fysio-debeweging.nl.

Binnen fysiotherapie Erkelens van Adrichem en Jongen is al jaren een enorme expertise in het behandelen van longpatiënten, in het bijzonder COPD-patiënten. Deze expertise dateert al vanaf 2005 toen in samenwerking met 4 andere disciplines het Zorgprogramma Kroonluchter is geschreven, de standaard voor behandeling van COPD-patiënten.  Nu heeft deze praktijk een aantal andere disciplines benaderd om voor de groep COVID-19 patiënten ook een eerstelijns multidisciplinair zorgprogramma te ontwikkelen.  Gezien het complexe ziektebeeld bij COVID-19 bestaat deze groep zorgverleners naast fysiotherapeuten uit een psycholoog, een diëtist, een logopedist, een ergotherapeut, een specialistisch longverpleegkundige en een maatschappelijk werker. Dit zorgprogramma is bedoeld als eerste aanzet tot het verantwoord en adequaat behandelen van COVID-19 patiënten en is gebaseerd op de laatste nationale en internationale wetenschappelijke inzichten en moet worden gezien als een levend document, waarin steeds de laatste nieuw opgedane kennis zal worden verwerkt.

Onze diensten

Onze behandelingen

U kunt bij Fysio De Beweging terecht voor de volgende behandelingen:

Physical Therapy, Stretching, Senior Woman

Fysiotherapie

Heb je klachten tijdens dagelijkse bewegingen en wil jij weer genieten zonder pijn? Onze therapeuten zijn gespecialiseerd in het bewegen op dagelijks niveau.

Young physiotherapist doing a back treatment to the patient in a physiotherapy room.

Manuele therapie

Rugklachten kunnen soms behoorlijk vervelend en hardnekkig zijn. Onze manueel therapeuten helpen jou om weer pijnvrij te kunnen genieten van het leven.

Young physiotherapist doing a back treatment to the patient in a physiotherapy room.

Oedeemtherapie

De oedeemfysiotherapeut behandelt patiënten die last hebben van (lymf)oedeem. Oedeem is een ophoping van vocht in het lichaam. Wij stimuleren de afvoer van vocht.

Contact

Ons team van specialisten staan dagelijks voor u klaar om u te voorzien van goede zorg. Onze aanpak is professioneel en persoonlijk. 

Copyright © 2020. All rights reserved.